Crama Carastelec » Blog » Concurs Untold

Concurs Untold

” Make your festival moments fizzier @Untold ”

 

 Concurs Untold

Câstigă una dintre cele două abonamente de 4 zile la @Untold 2018 cu FRIZA. The party wine!

Ce trebuie sa faci?

Da like la aceasta postare, foloseste hashtagul #Itoldyoufriza in comentariul tau, taguieste un prieten, cine crezi ca s-ar bucura de sansa de a castiga si distribuie postarea pe pagina ta.

Castigatorul va fi ales cu Random Comment Picker Facebook si va fi anuntat prin mesaj privat pe contul Facebook in data de 27 iulie pana la ora 23:59. Vor fi inregistrati in concurs doar cei care au urmat totii pasii (comment&tag&like&share). Abonamentul de 4 zile la festivalul Untold va fi trimisa in format electronic pe adresa de mail al castigatorilor. Valoarea premiilor este de 1000 lei.

Concursul incepe azi, 13 iulie si tine pana in data de 26 iulie la ora 23:59.

Participantii trebuie sa aiba varsta de 18 ani implinita, iar in cazul in care primul ales nu va fi disponibil, castigator va fi locul doi sau trei. Concursul este administrat de Crama Carastelec Winery (sc Vinum Partium srl).

 

REGULAMENT CONCURS

” Make your festival moments fizzier! @Untold ”

 

 SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului ” Make your festival moments fizzier! @Untold ” (denumit in continuare„Concursul”) este Crama Carastelec (SC Vinum Partium Srl), cu sediul in sat Carastelec nr. 604., jud. Sălaj.

Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare („Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI Concursul se va desfasura in perioada 13 iulie – 26 iulie 2018, pe pagina de Facebook (www.facebook/carastelec_winery ) a Cramei Carastelec

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice care au implinit 18 ani pana la data inceperii Concursului, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont Instagram.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE  

Organizatorul foloseste datele personale (username) doar in scopul selectarii castigatorilor. Aceste date nu vor fi arhivate, stocate pentru a fi folosite ulterior. Adresele de e-mail comunicate de catre castigatori, pentru livrarea premiilor in format electronic nu vor fi stocate, arhivate, trasmise altor terti, nici folosite ulterior pentru campanii online sau alte activitati de publicitate.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina Crama Carastelec Winery de pe Facebook. 

Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 13 iulie – 26 iulie, astfel: 1. Intra pe pagina Crama Carastelec Winery de pe Facebbok 2. Dă like postării Concursului. 3. Să taguiesti un prieten in comentariu cu cine ai vrea sa te duci la festivalul Untold si foloseste in comentariu hashtagul #Itoldyoufriza, distribuie (share public) postarea pe pagina ta. Poti participa la Concurs doar in cazul in care ai parcurs toti pasii (Like, tag, use # in comment, share)

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI Se vor acorda ca premii 2 abonamente de cate o persoana la Festivalul Untold din data de 2-5 august 2018, in valoare totala de 1000 lei. Vom extrage doi castigatori. 

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI  Castigatorii vor fi alesi cu Random Comment Picker Facebook

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI Castigatorii vor fi anuntati prin mesaj privat pana in data de 27 iulie pana la ora 23:59. Toti participantii la Concursul trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului. In cazul in care castigatorii nu trimit in 72 de ore o adresa de email unde premiile urmeaza a fi trimise, premiul se va acorda altui utilizator, ales de Random Comment Picker. Castigatorii vor intra in posesia premiului, incepand cu data 28 iulie 2018 in format electronic. Biletul va fi trimis pe adresa da e-mail comunicat de catre castigator 

SECTIUNEA 9. INCETAREA CONCURSULUI Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 27 iulie 2018, ora 23.59 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora - de natura a face imposibila derularea.

SECTIUNEA 10. REGULAMENTUL CONCURSULUI Regulamentul Concursului este disponibil pe pagina www.carastelecwinery.com. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe site-ul www.carastelecwinery.com

SECTIUNEA 11. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE Organizatorul campaniei nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiul oferit, acestea cazand in sarcina persoanei castigatoare.

SECTIUNEA 12. LITIGII In cazul unor litigii aparute intre Crama Carastelec si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

Participa la concurs! 

 

Mult succes!