Crama Carastelec » Blog » Medalii pentru spumantele Carassia

Medalii pentru spumantele Carassia

iulie 2017

Două medalii de argint de la cel mai prestigios concurs internațional de spumante

Prezentă pentru prima dată în prestigioasa competiție a Campionatului Mondial de Șampanii și vinuri spumante, Crama Carastelec, specializată în producţia de spumante, a fost premiată cu două medalii de argint pentru două dintre produsele din gama Carassia.

Crama Carastelec a reușit să impresioneze juriul prin două produse din noua gamă, Carassia, ce cuprinde spumante premium, obținute exclusiv prin metodă tradițională, cu a doua fermentație în sticlă. Astfel, spumantele Carassia Blanc de Blancs și Carassia Brut Rosé au obținut fiecare câte o medalie de argint în cadrul competiției. 

Cele două medalii de argint completează astfel palmaresul gamei Carassia, spumantele fiind premiate și la concursul WineUp Selection Cluj, din martie 2017, cu o medalie de aur și două medalii de argint, respectiv cu distincția pentru cel mai bun vin al competiției. În plus, Carassia Classic a primit medalie de aur și de la jurații International Wine Contest Bucharest (IWCB București). 

www.carassia.eu

 

mai 2017

Aur la IWCB Bucuresti

La Concursul International de Vinuri din Bucuresti desfasurat in mai 2017 Carassia Classic Extra Brut a fost distins cu medalie de aur de juriul IWCB

 

 

martie 2017

Best in show la WineUp Selection Cluj

Carassia Blanc de Blancs a fost ales cel mai bun vin din cele 99 prezente la competiție

 

Concursul de vinuri WineUp Selection organizat în cadrul festivalului WineUp Fair in Transilvania a adus primele premii pentru spumantele Cramei Carastelec. Concursul, ajuns la a doua ediție, adună cele mai bune vinuri din România, evaluate de un juriu internațional. 

Spumantele Carassia lansate pe piata de vinuri din Romania in mai 2017 au fost premiate cu o medalie de aur și două de argint de juriul din care face parte pe lângă alți evaluatori intrnaționali, Essi Avellan Master of Wine, expert zona Champagne și alte spumante, membru al juriului Champagne & Sparkling Wine World Championship, campionat mondial de spumante.

Spumantul Carassia Blanc de Blancs pe lângă medalia de aur a câștigat și titlul Best of Show, adică a fost evaluat cel mai de calitate vin din cele mai mult de o sută de vinuri participante la competiție. Carassia Rosé és a Carassia Classic au primit medalie de argint.

 www.carassia.eu