A Champagne-házat 1851-ben alapította Charles-Camille Heidsieck. A CHARLES Champagne az elegancia és a kényeztetés világát képviseli, és az alapító személyiségét testesíti meg: emblematikus és egyedi. Charles Heidsieck stílusának egyediségét a legszebb fiatal alapborok és az átlagban tíz éves tartalék borok összehangolása biztosítja: a fiatal pezsgő kellemes frissessége és az érett pezsgő mélysége és komplexitása.

A Charles Heidsieck pezsgőház stílusa hangsúlyosan autolitikus, gazdag és kifejlett. A gyönyörűen kiegyensúlyozott és magával ragadóan összetett Brut Réserve cuvée nagy mennyiségben tartalmaz tartalék borokat (40%), melyek átlagéletkora tíz év és Champagne régió 60 különböző cru-járól származik. A tartalék borok magas aránya, mely non-vintage pezsgők esetében nem szokványos, felelős az aromák komplexitásáért, és selymességet, krémes állagot valamint rendkívül finom buborékokat kölcsönöz a pezsgőknek.

A kiváló minőség az alap Brut Reserve-től az évjáratos Blanc de Millénaire-ig a Charles Heidsieck teljes szortimentjére jellemző. A borkészítés filozófiája két pilléren alapszik: a hosszú palackos érlelésen és jelentős mennyiségű és életkorú tartalék borok használatán.

„A pezsgő érzelmekkel telített termék, amely elvarázsol”. Cyril Brun, Chef de Cave”

A tételek

Blanc de Blancs
Blanc de Blancs
Blanc de Blancs
Blanc de Blancs
Classic Extra Brut

A Crush Distributionnal partnerségben felvállaltuk a Taittinger és Charles Heidsieck pezsgőházak népszerűsítését. Tiszteljük Champagne-t, egy példakép számunkra. Saját pezsgőinkkel nem imitálni szeretnénk Champagne-t, hanem megmutatni mit tudnak a pezsgő alapfajták Kárásztelken ugyanazzal a módszerrel, amiből ez a páratlan borvidék készíti pezsgőit. Ezzel az együttműködéssel is szeretnénk kiemelni közös értékeinket, ami mindenek fölé helyezi a minőséget, a precizitást és az eleganciát. Rendezvényeinken és kommunikációs felületeinken ennek a két kíváló pezsgőháznak a történetéről, termékeiről, értékeiről is mesélünk majd a pezsgőrajongóinknak.

rendeljen online charles heidsieck pezsgőt!


A Charles Heidsieck pezsgők a www.crushwineshop.ro oldalon rendelhetők.

A Charles Heidsieck pezsgőház hivatalos oldala: www.charlesheidsieck.com