2023. november 05.

Carassia az év legjobb Blanc de Blancs pezsgője  

A Collection Carassia Blanc de Blancs Magnum 2017 Vintage megszerezte első egyéni világbajnoki trófeánkat, a világ legjobb tíz nemzeti és regionális bajnok Blanc de Blancs tétele közötti megmérettetésben. Az utolsó forduló legjobbja, a 2023 év legjobb Blanc de Blancs-ja, a Collection Carassia Blanc de Blancs Magnum 2017 Vintage. 
2023. szeptember 20.

Három aranyérem a Carassia magnumoknak a Pezsgővilágbajnokságon!  

Az idei Pezsgővilágbajnokságon (CSWWC 2023) három magnum tételünk kiemelkedő bírói értékeléssel, aranyérmet szerzett: a Carassia Blanc de Blancs Magnum, a Carassia Classic Magnum és az első hosszú érlelésű (Long Maturation) évjáratos tétel, a Carassia Blanc de Blancs Magnum 2017 Vintage Collection.
2022. szeptember 16.

Töretlenül folytatódik az éremgyűjtés – Egy arany, két ezüst a 2022-es Pezsgővilágbajnokságon.

Aranyérmes a Carassia Rosé Magnum az idei Pezsgővilágbajnokságon. Egy-egy ezüstérem kerül a pezsgő alapfajtáink házasításából készült Carassia Classic és a megjelenés előtt álló első évjáratos tételünk neve mellé is.
2021. december 02.

A Carassia Rosé a Pezsgő Világbajnokság egyik legrangosabb trófeáját és a Nemzeti bajnok címet is megszerezte

A Chairman`s Trophy-t, azaz a zsűri elnökének a különdíját is elnyerte a Carassia Rosé Brut NV 0,75l. A három aranyérmes tételünk négy csoportelső/Best in Class különdíjjal és egy újabb Nemzeti Bajnok díjjal gazdagítja a Pezsgővilágbajnokságon eddig szerzett éremgyűjteményünket.
2021. október 28.

Rekordszámú érmet szereztek a londoni Pezsgő Világbajnokságon a Carassia pezsgők

London – 2021. október 28. Kárásztelek Pezsgőpincészet által az idei, Londonban rendezett Pezsgő Világbajnokságra benevezett négy tétel mindegyike kitűnően szerepelt: három arany (Carassia Rosé, Carassia Blanc de Blancs Brut Magnum, Carassia Classic Brut Magnum) és egy ezüstéremmel (Carassia Classic Brut) az eddigi legjobb eredményét érte el a pincészet. Különösen büszkék vagyunk, hogy a fehér pezsgőinket követően, idén a rozé pezsgőnk is bekerült az aranyérmesek elit klubjába.
2020. november 24.

Megjelenésük óta folyamatosan a pezsgővilág élvonalában a Carassia pezsgők

Ezüstérmes a Carassia Blanc de Blancs és a Carassia Classic az idei CSWWC-n. Rendkívüli öröm számunkra, hogy a pezsgőink első kiadása óta folyamatosan jelen vagyunk a Pezsgővilágbajnokság díjazott listáján és évente sikerül világszínvonalon elismert, kíváló minőségű pezsgőt készíteni. 2017 májusi megjelenése óta a The Champagne and Sparkling Wine World Championship (CSWWC) ítészei a világ legjobb pezsgői közé sorolják a Carassia pezsgőket.
2020. szeptember 28.

Magas pontszám mindhárom borkategóriában az első DWWA megmérettetésünkön

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a Decanter World Wine Awards (DWWA)  idei kiadására beküldött minden tételünk 90-85 közötti pontszámot szerzett. Egy fiatal pincészet életében ezt egy nagyon ígéretes eredménynek érezzük, és egy hiteles visszaigazolásának, hogy a kíváló minőségre törekvésünk nem csak pezsgőinkben, de gyöngyöző és csendes boraink minőségében is visszaköszön.